Hırsızlık için girdiği evde cinayet işleyip ardından intihar etti

Aydın'da hırsızlık için girdiği evde ev sahibiyle karşılaşan zanlı, elindeki baltayla talihsiz adamı öldürdü. Cinayetin ardından fazla kaçamayacağını anlayan hırsız, bir üst geçitten atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre; saat 22’00 gibi şehir dışından oturduğu eve gelen Halil Akçan (69) anahtarını kaybettiği için çilingir çağırdı.

BAŞINA BALTAYLA VURDU

Kapısı kilitlenmeyen Akçan, duyduğu ses üzerine dışarı çıktı. Bahçede Gökhan Yıldız ile karşılaşan Halil Akçan, çıkan arbedede başına aldığı balta darbesiyle yere yığıldı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Olay esnasında hafif yaralı şekilde kaçmaya çalışan Gökhan Yıldız, polise yakalanacağını anlayınca Yavansu Mahallesi’ndeki üst geçitten atladı.

(Halil Akçan)

ASKER FİRARİSİ ÇIKTI

Ağır yaralanan Gökhan Yıldız kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gökhan Yıldız’ın asker firarisi olduğu da öğrenildi. Polis olayla ilgili geniş yönlü soruşturma başlatırken, her iki şahsın da cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

(İHA)

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber