Hilal Kaplan o amirallere 'darbeci' deyince bakın neler yaşandı...

Sabah yazarı Hilal Kaplan, Ulusal Kanal'da yayınlanan Fikir Meydanı isimli programa konuk oldu. 104 emekli amiralin büyük tepki toplayan bildirisi ile ilgili değerlendirme bulunurken amirallere 'darbeci' diyen Kaplan, bu sözlerine hiç beklemediği bir karşılık aldı!

This browser does not support the video element.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan amiraller bildirisi hakkındaki görüşlerini paylaşmak üzere Ulusal Kanal’a konuk oldu.

Hukukanaliz Genel Yayın Yönetmeni Erdem Cömert, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Ümit Kocasakal ve CHP'li eski Milletvekili Dursun Çiçek ile birlikte gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Kaplan'ın amirallerle ilgili bazı sözleri stüdyoda gerginliğe neden oldu.

EMEKLİ AMİRALLERE 'DARBECİ' DEYİNCE...

Ulusal Kanal’da ilk kez bir yayına katılan ve bildiri yayınlayan 104 emekli amirali 'darbeci' olarak tanımlayan Kaplan'a, konuklar arasında yer alan Ümit Kocasakal'dan tepki geldi.

"ESKİDEN BERİ PELİKANLARI SEVMEM"

Ümit Kocasakal, "Eskiden beri pelikanları sevmem" sözleri ile Kaplan'a yüklendi. Kaplan’ın bu sözlere karşılık, Kocasakal’a “Ahmet Davutoğlu’nu çok seviyorsunuz herhalde” demesi ise dikkat çekti.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?