Hercai 29. bölüm fragmanı izle! Miran'a şok!

Hercai 29. bölüm fragmanı izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Elif'in Şadoğlu konağına gelin olması Azize Aslanbey'i çileden çıkartıyor. Miran'ın sinirinden korkan Reyyan ona en büyük engel oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 29. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Hercai 29. bölüm fragmanı izle! Son bölümde; Elif'in Şadoğlu konağına gelin olması Azize Aslanbey'i çileden çıkartıyor. Miran'ın sinirinden korkan Reyyan ona en büyük engel oluyor. ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Hercai, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Hercai 29. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

HERCAİ 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

28. bölüm ile bu akşam izleyici karşısına çıkan Hercai’nin 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamızda olacak.

HERCAİ 28. BÖLÜM ÖZETİ

“Hayat canımızı yaksa da, biz hayatımızı ertelemeyeceğiz…”

Elif’in, Azat’la evlenmesi Aslanbey ailesinde deprem etkisi yaratırken, Şadoğlu ailesinde bayram havası yaşanmaktadır. Azize Aslanbey’le girdiği savaşta sonunda büyük bir zafer elde eden Nasuh, Azize’nin artık intikam oyununda sona geldiğine emindir. Tüm ısrarlara rağmen Aslanbey konağına dönmek istemeyen Elif, Reyyan’ın da araya girmesiyle evliliği konusunda Miran’ı ikna eder. Miran’ın, Elif’i Şadoğlu konağında bırakmasından sonra Azize olanlardan dolayı Miran ve Reyyan’ı suçlar. Elif’i geri almak için her şeyi yapmaya ant içen Azize bu uğurda bir kere daha Miran’ı etkisi altına almaya çalışır. Bir yanda Azize’nin tehditleri diğer yanda Reyyan’ın telkinleriyle ikilemde kalan Miran zor bir kararın eşiğindedir. Acaba Miran vereceği kararda sevdiği kadının yolundan mı gidecek yoksa yıllardır kulağına intikam masalları fısıldayan Azize’nin büyüsüne mi kapılacak?

Akaryakıta indirim geliyor! İşte 24 Nisan güncel akaryakıt fiyatları Bugün kimin maçı var? 24 Nisan 2024 maç programı! Dolandırıcılara ve kara para aklayanlara 11 ilde operasyon!
Sonraki Haber