Hercai 2. bölüm izle! Miran'ın yeni intikam planı ne?

Hercai 2. bölüm izle! Atv ekranlarının yeni dizisi Hercai nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yayınlanan ilk bölümüyle izleyenlerden geçer not almayı başaran Hercai'nin 2. bölümünü izlemek için araştırma yapmaya başladı.İşte Hercai 2. bölüm izle! Miran'ın yeni intikam planı ne? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Hercai 2. bölüm izle! Atv'nin yeni dizisi Hercai ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Miran, Reyyan ile evlenmek için adımları atıyor.Azize sevdiği adamın gözünün önünde başkasıyla evlenmesine daha fazla katlanamıyor.Yayınlanan ilk bölümüyle izleyenlerden geçer not almayı başaran Hercai'nin 2. bölümünü izlemek için araştırma yapmaya başladı.İşte Hercai 2. bölüm izle! Miran'ın yeni intikam planı ne? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

 

HERCAİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Atv ekranlarının yeni dizisi Hercai ilk bölümüyle izleyiciler tarafından geçer not almayı başarıyor.Miran intikam için Reyyan ile evlenmeye hazırlanırken,Azize bu evliliğe engel olmak için elinden geleni yapıyor.Hercai'nin ilk bölümünün ardından yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler araştırmaya başlıyor.

HERCAİ 2.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Miran neredeyse hayatı boyunca hazırlandığı intikam planında artık sona ulaşmak üzeredir. Ama hayatın kendisine hazırladığı sürprizler de kapıda bekliyor! Kin ve nefret besleyerek büyüdüğü Şadoğlu ailesinin torunu Reyyan'la vakit geçirdikçe kalbinin sesi farklı çıkmaya başlıyor.Bütün intikam planlarını devreye sokan Miran'ın hesaba katmadığı nokta Azize oluyor. Kına sırasında Reyyan duydukları karşısında şoka uğrıyor.

MİRAN KARIŞIKLIKLARDAN NASIL KURTULACAK?

Her şeyin farkında olan Azize Aslanbey'in da bu durum karşısında farklı planları var. Aklı da kalbi de karışan Miran Aslanbey bu karışıklıktan nasıl kurtulacak? Azize ile Reyyan arasında kalan Miran yeni bölümde beklenmedik adımlar atacak.

AZAT'IN PLANI

Tüm bu yaşananlara daha fazla dayanamayan Azat, Reyyan'ı düğünden vazgeçirmek için elinden geleni ardına koymuyor. Reyyan'ın kılına zarar gelmemesi için dünyayı karşısına almayı göze alan Azat, farkına varmadan büyük bir trajediye sebep oluyor.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber