Her sektöre özel rehber afiş!

Sağlık Bakanlığı tarafından her sektöre özel olarak hazırlanan rehberler doğrultusunda oluşturulan afişler yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklara resmi yazı ile iletilen afişler, kurum kuruluş ve iş yerlerinde kullanılabilecek. AVM, market, kuaför, mağaza gibi yerler için hazırlanan afişlerle uyulması gereken kurallar belirlendi.

Türkiye 1 Haziran itibariyle normalleşme sürecine başladı.

Önümüzde uzunca bir süre devam edecek kontrollü sosyal hayat var.

Sağlık Bakanlığı tarafından her sektör için koronavirüs (Kovid-19) salgın yönetimi ve çalışma rehberleri hazırladı. Ayrıca bu rehberler kapsamında afişler de yayınladı. AVM, market, kuaför, mağaza, kasap, manav gibi yerler için hazırlanan ve görünen yerlere asılması gerene afişlerde uyulması gereken kurallar sıralanıyor.

Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları