Henri Barkey gerçekleri... CIA'nın karanlık ismi Aslı Aydıntaşbaş ile görüşmesini neden açıkladı?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT’in Gara’nın sözde lojistik sorumlusu Azad Yandı’nın da aralarında olduğu 7 teröristin etkisiz hale getirildiği nokta operasyonu, dördüncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın göreve çıkmasıyla teyakkuza geçen Yunan ataklarını, eski CIA danışmanı Henri Barkey’in skandal Aslı Aydıntaşbaş ve Osman Kavala itiraflarının şifrelerini, Devlet Bahçeli’nin Uludere’yi ziyaret Kemal Kılıçdaroğlu’na çok sert ifadelerini masaya yatırdı.

‘’YUNANİSTAN TEYAKKUZA GEÇME CESARETİNİ ABD’DEN ALIYOR’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Yunanistan karasularını defacto şekilde artırma niyetinde, Türkiye’yi kıyıya hapsetmeyi planlıyor. Yunan basını sürekli provokatif haberler yayınlıyor. Arkasında ABD var. Teyakkuza geçme cesaretini ABD'den alıyor.

‘’BARKEY TÜRKİYE’Yİ BÖLÜNMEYE GÖTÜRECEK SÜREÇTE TERÖR ALTYAPISINI OLUŞTURDU. IRAK’IN KUZEYİNDE KURDUKLARINI TÜRKİYE’NİN GÜNEYDOĞUSUNDA YAPMAYA ÇALIŞTI’’

Barkey, 15 Temmuz'un işaretini 2014'de vermiş. Hendek-barikat terörünü bilmiş. Barkey'e bu bilgileri kim verdi? O dönemde istihbari veriler elinde varmış. Hem süreci yönetti, hem tetiklemeye çalıştı. Barkey Türkiye'yi bölünmeye götürecek süreçte terör altyapısını oluşturdu. Irak'ın kuzeyinde kurduklarını Türkiye'nin güneydoğusunda yapmaya çalıştı. Aydıntaşbaş ile Barkey neden yemek yedi? Aydıntaşbaş'ı harcayarak mahalleye mi şikayet ediyor? Olay başka boyutlara evriliyor. Bu işin perde arkası Aydıntaşbaş'ın CIA tarafından kullanılıp çöpe atılması gibi. Bu kişilerin Barkey gibi isimlerle kurduğu iletişim, bir planı ve politikayı dayatma şeklindedir. Terör örgütünün siyasi ayağının argümanlarıyla Türkiye'nin sırtına hançer vurmak kabul edilemez.’’ ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?