Hem aracından hem eşinden oldu! Elleriyle teslim etti...

Antalya Manavgat'ta bir otelde çalışan Nerdal Şimşir, 2 yaşındaki otomobilini satmak için internette ilan verdi. Kendisini arayan ve kızı için aracı almak istediğini belirten bir şahısla da 96 bin 500 liraya anlaştı. Aracın satışını gerçekleştirmeye gittiğinde gelen kişilere çay ve yemek de ısmarladı. Sigara almak için girdiği marketten çıktığında hayatının hatasını yaptığını anladı. Elleri ile aracını dolandırıcılara teslim eden Şimşir'e ikinci darbe ise terk eden Rus eşinden geldi.

Antalya'da Manavgat’ta bir otelde çalışan Nerdal Şimşir 2017 model otomobilini satmak için internet sitesine ilan verdi.

İlan kısa süre sonra sonuç verdi. H. K. isimli şahıs kendisini arayarak aracına talip olduğunu, avukat olan kızının aracı beğendiğini belirtti. İkili yapılan pazarlığın ardından 96 bin 500 TL’ye satış için anlaştı.

Otomobilini Afyonkarahisar Dinar’a götürüp şahıslara teslim eden Şimşir, dolandırıldığını Manavgat’a dönünce anladı. Şimşir, H.K. ve yanında bulunan şahıslar hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Suçluların gerekli cezayı çekmesi için elinden geleni yapacağını ve bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Nerdal Şimşir “H.K. aracıma talip olduğunu söyledikten sonra aracı Uşak'a getirip getiremeyeceğimi sordu. Ardından da Dinar’da satış işlemini daha kolay yapabileceğimizi söyledi. 2 arkadaşımla birlikte Dinar’a giderek H.K. ve yanındakilerle buluştuk. Sohbetin ardından otomobili avukat olan kızının çok beğendiğini, ona alacağını, kendisinin çiftçi olduğunu parasını da çiftçi kooperatifinden çekerek ödeyeceğini, bunu yapabilmesi için aracın noterden kendi üzerine geçmiş olması gerektiğini söyledi. Bana bir de senet imzalayıp verdi. Parayı aldığımda senedi yırtmamı istedi. İşlemler tamamlandıktan sonra parayı bankadan havale edeceklerini söylediler. H.K.ve yanında bulunan kişi benim aracıma binip giderken ben ve arkadaşlarımı bir başka araçla Manavgat’a getirdiler. Hatta yolda onlara yemek ve çay ısmarladım. Manavgat’ta paranın hesaba geçmesi için bir çay bahçesinde bekleyecektik. Arkadaşlarım araçtan Side’de indi. Ben de sigara almak için bir markete girip çıktığımda araç ortalıkta yoktu. Dolandırıldığımı o zaman anladım” dedi.

Dolandırıcılık olayının ardından Rus uyruklu eşinin kendisini terk ettiğini, madden olduğu gibi manen de çöküntü yaşadığını belirten Şimşir, suçluların bir an önce bulunarak hak ettiği cezayı çekmelerini istedi. Şimşir, vatandaşları bu tip dolandırıcılık olayları karşısında dikkatli olmaya çağırdı.

İddianemedeki detaylar ortaya çıktı! Bakan Kacır: Yerli üretimi esas almayı sürdüreceğiz Ardahan'da korkunç kaza: Öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı!
Sonraki Haber