Helal olsun sana Adem Büyük: 100 bin maske ve 15 bin test bağışladı!

Galatasaray'ın sezon başında Yeni Malatyaspor'dan transfer ettiği Adem büyük takdir topladı. Koronavirüsle mücadele kapsamında yıldız oyuncu 100 bin maske, 15 bin test ve 3 bin koruyucu ekipman bağışında bulundu.

Covid-19 salgınının Türkiye'yi de çokça etkilemesinin ardından Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Adem Büyük'ten alkışlanacak bir hareket geldi. Büyük, 100 bin maske, 15 bin test ve 3 bin koruyucu ekipman bağışı yaptı.

Galatasaray'ın deneyimle futbolcusu Adem Büyük, dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hasta ve hayatını kaybettiği şu günlerde yapmış olduğu örnek davranışla takdir topladı.

Başarılı futbolcu Adem Büyük, Türkiye Sağlık Bakanlığı'na 100.000 maske, 15.000 test ve 3.000 koruyucu ekipman bağışında bulunarak yaşanan sıkıntılara duyarsız kalmadığını gösterdi.

CANAN KARATAY'DAN ADEM BÜYÜK'E ÖVGÜ

Canan Karatay, Galatasaraylı yıldız oyuncu Adem Büyük'ün yapmış olduğu büyük miktardaki bağışından sonra sosyal medyadaki hesabından 'helal olsun sana, senin yüzlerce katın daha zengin...' diye devam eden bir paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Meteoroloji'den 6 il için sarı kodlu uyarı! Şaşırtan artış! Türkiye turizmde Fransa’yı geçecek
Sonraki Haber