HDP'lilerin cevabı Cüneyt Özdemir'i şaşırttı!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube hesabından gündemi değerlendirdiği programında, HDP'lilere televizyonda yer verilmemesine değindi. Yayına çıkarmak için 4 HDP'li isme ulaştıklarını belirten Özdemir, aldığı cevap karşısındaki şaşkınlığı anlattı. Özdemir'in paylaşımı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. SuperHaber programcısı Nedim Şener, Özdemir'e verdiği yanıtta 'HDP'li yöneticilerin söyleyeceklerinin hiç bir değeri yoktur' dedi. HDP'li eski vekil Ahmet Şık ise Özdemir'e tepki gösterdi.

Önceki gün Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında HDP'nin yürüyüşünün tartışıldığı sırada HDP'li isimlerin bulunmaması eleştiri konusu olmuştu.

Program moderatörü Didem Arslan Yılmaz, durumu "Burası kamu kurumu değil, tercih meselesidir" diyerek açıklamıştı.

Konuyu YouTube üzerinden yaptığı yayında ele alan Cüneyt Özdemir, karşılaştığı tuhaf durumu anlattı.

"KERİZ GİBİ HİSSEDİYORSUN KENDİNİ

Yayınına HDP'li isimleri çıkarmak isteyen Özdemir, ekininin ulaştığı 4 kişiden de 'Meşgulüz' yanıtını aldığını belirtti.

"İşte bu noktada keriz gibi hissediyorsun kendini." diyen Özdemir, "Abi siz meşgulseniz o zaman ağlamak da yok... Hani arıyoruz çıkar mısınız diye. Meşgulüz.. O zaman bizi niye çıkartmıyorlar yok yani! O zaman ben de üzülmüyorum..." ifadelerini kullandı.

NEDİM ŞENER: HDP YÖNETİCİSİYLE SÖYLEŞİ EN KISA SÖYLEŞİ OLUR

Özdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı o videoya bir cevap da SuperHaber programcısı Nedim Şener'den geldi.

Şener, "Sevgili Cüneyt bir HDP yöneticisiyle söyleşi, yayıncılıkta en kısa söyleşi olur.Çünkü ilk soruyu, “PKK bir terör örgütü müdür?” diye sorduğunda “Hayır” cevabını verir. Ondan sonra söyleyeceklerinin hiç bir değeri yoktur." dedi.

Özdemir’in HDP’liler konusundaki açıklamalarında gülmesine tepki gösteren Ahmet Şık, “Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik Türkiye’deki medya düzeninin özeti” dedi.

Bunun üzerine Özdemir ise, Şık’ın HDP’den milletvekili seçildiğini hatırlattı ve şu yanıtı verdi:

"Ah canım ya HDP’den seçil, istifa et ve hala duyar kas... Zor işin tabii... Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana. Bence yeni mağduriyetler bulmalısın kendine..."

Özdemir, daha sonra Şık'ın berbat bir gazeteci olduğunu, milletvekilliğini de beceremediğini söyledi.

 

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Tokat'taki depreme ilişkin açıklama 18 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı saatleri açıklandı! Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha!
Sonraki Haber