HDP'li vekilin iftirası elinde patladı

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının müebbet hapis cezası alan askeri okul öğrencilerinin dosyalarını tetkik için istediğini öne sürmüştü. Gergerlioğlu'na yalanlama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal'dan geldi.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatının müebbet hapis cezası alan askeri okul öğrencilerinin dosyalarını tetkik için istediği iddialarının yalan olduğu ortaya çıktı.

Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel'in; söz konusu olaydan haberinin olmadığı öğrenildi.

"YARGITAY'DAN TETKİK İÇİN DOSYAYI İSTEYEMEZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal HDP'li Gergerlioğlu'nun iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İnal Twitter'daki şahsi hesabından yaptığı açıklamada; "Öncelikle kim olursa olsun, davada katılan olan bir avukat Yargıtay'dan tetkik icin dosyayı isteyemez. Böyle bir usul yok. Zaten Ahmet Özel'in böyle bir durumdan haberi de yok. Baştan itibaren dosyanın katılanı olduğu için dosyayı da gayet iyi bilmektedir" ifadelerini kullandı. 

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber