HDP'li vekilden Diyarbakır'da skandal çağrı! Terörist başı Öcalan için özgürlük istedi...

Teröre yardım ve yataklıktan kapatılma durumuyla karşı karşıya olan HDP'nin Ağrı milletvekili Berdan Öztürk, Diyarbakır'da yaptığı konuşmada terörist başı Abdullah Öcalan için özgürlük istedi. Öztürk, konuşmasının devamında skandal ifadelerini daha da ileriye götürerek, "Çözüm Öcalan" sözlerine yer verdi.

HDP Diyarbakır İl Örgütü’nün 3’üncü Olağanüstü Kongresi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Diyarbakır İl Eş Başkanlığı'na Zeyyat Ceylan ve Gülistan Atasoy seçildi.

PKK ELEBAŞINA ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI!

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan sloganlarının atıldığı kongrede konuşma yapan HDP Ağrı vekili Berdan Öztürk, PKK elebaşına özgürlük istedi.

"ÖCALAN’IN ÖNÜNÜN AÇILMASI GEREK"

"Kürt sorununun çözümü demokrasiden, diyalogdan geçer." ifadesini kullanan ve terörist elebaşından 'sayın' diye bahseden Öztürk, "Bu da Öcalan’ın önünün açılmasıyla mümkün. Putin ve Biden size derman olmaz." açıklamasında bulundu.

Öztürk, sözlerinin devamında "Öcalan sadece Kürt halkı için değil, Türkiye halkları, Ortadoğu için umuttur. Bugün dünya halkları Öcalan’ın özgürlüğünü talep ediyor. Bu gerçekliği görün. Diyalog dışında bir seçenek yok." diye konuştu.

Güncel akaryakıt fiyatları! 18 Nisan 2024 benzin ne kadar? Bugün kimin maçı var? 18 Nisan 2024 maç programı! Emniyet duyurdu! 'Huzur İstanbul' denetiminde 466 kişi yakalandı...
Sonraki Haber