HDP'li Demirtaş'ın sözlerine AK Parti'den sert tepki: Siyasal sahtekarlık

Cezaevinde tutuklu olan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Mersin'deki hain saldırıyla ilgili sözlerine AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Demirtaş'ın sözlerinin siyasal sahtekarlık olduğunun altını çizdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, PKK'nın alçak saldırısı sonrası sosyal medyadan açıklama yapan HDP'li Selahattin Demirtaş'a çok sert tepki gösterdi.

Çelik, "Terör eylemleri karşısında “her türlü şiddete karşıyız” diyerek terörü ve meşru devlet kurumlarını aynı kefeye koymak en sinsi terör destekçiliğidir. Bu sinsi zihniyet terörün ideolojik gıdasıdır. Terörü lanetlemeden söylenen her demokrasi cümlesi bir siyasi sahtekarlıktır." dedi.

Çelik ayrıca, "Terör, medeni bir toplum hayatının ve en temel demokratik hakların düşmanıdır. Terörü açıkça lanetlemeyen ve buna göre tavır geliştirmeyen her siyaset biçimi siyasi ahlaksızlıktır. Demokratik söylemlerin, terörü mazur göstermek için kullanılması demokrasi düşmanı bir tutumdur." açıklamasında bulundu.

Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden gözaltına alındı! İlkay Gündoğan Barcelona'dan ayrılmaya karar verdi! Dünya devi talip
Sonraki Haber