'Yalan söylüyorsunuz, işte belgesi...'

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstiklal Caddesi ve Taksim temalı paylaşımına tepki gösterdi. Yıldız, ''Yalan söylüyorsunuz! İnsan kıymet verdiği kişinin gözbebeğine bakarak yalan söylemez.'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Beyoğlu Belediyesi'ne imada bulunarak ''Taksim ve İstikal Caddesi'ne hijyen, kültür, sanat ve kalite gelecek'' ifadelerini kullandı.

Söz konusu paylaşımda, İBB ekiplerinin kurulan standlarda halka maske dağıttığı görüntüler ve İBB yetkililerinin açıklamaları yer alıyor. 

İmamoğlu paylaşımında, ''Taksim ve İstiklal Caddesi’ne sadece hijyen değil; kültür gelecek, sanat gelecek, kalite gelecek. Dünyanın gözbebeği İstiklal Caddesi hak ettiği değere kavuşacak. Cadde esnafı da İstanbullular da müsterih olsun.'' dedi.

HAYDAR ALİ YILDIZ'DAN İMAMOĞLU'NA TEPKİ: YALAN SÖYLÜYORSUNUZ

Bu paylaşıma sosyal medya hesabından yanıt veren Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İBB'nin Beyoğlu Kaymakamlığı'ndan 4-30 Haziran tarihleri için izin aldığını belirterek söz konusu izin talebinin görselini de paylaştı.

Yıldız, paylaşımında, ''YALAN söylüyorsunuz! İnsan kıymet verdiği kişinin gözbebeğine bakarak YALAN söylemez.

Maske dağıtmak için Beyoğlu Kaymakamlığı’na müracaat ettiğiniz tarih 4 Haziran, normale dönüldüğü gün. Aylardır maske dağıtılan stantlarımızı yıktığınız gün.

İşte yalanınızın belgesi...'' ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN YILDIZ'A DESTEK

Öte yandan Yıldız'ın paylaşımının altında İstiklal Caddesi'nden çekilen bir görüntü damga vurdu. İBB'nin koronavirüs salgınına ilişkin bilgilendirme çalışması ve maske, dezenfektan dağıtımı yapacağını belirttiği standların, günün büyük bölümünde boş olduğu görüntülendi. 

Ehliyette son dakika! Bu kişiler ehliyet alamayacak Yargıtay Başkanlığı seçiminde 24. turda da sonuç çıkmadı Japon Yen'i 34 yılın en zayıf seviyesinde! Müdahale gelebilir
Sonraki Haber