Eğer faydalarını bilseydiniz, dökmeye kıyamazdınız! Haşlanmış yumurtanın suyunun faydaları saymakla bitmiyor

Sabah kahvaltılarının baş tacı olan haşlanmış yumurtanın faydalarını bilmeyen yoktur. Peki ya suyu? Çoğunlukla lavaboya dökülen haşlanmış yumurta suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Bu suyun içerisinde oldukça yüksek kalsiyum bulunuyor. Haşlanmış yumurta suyu çok farklı alanlarda kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Haşlanmış yumurta, sabah kahvaltılarının yıldızı olarak masalarımızı şenlendiriyor. En yüksek protein ve kalsiyum kaynakları arasında yer alan yumurta, sağlıklı beslenen ve diyet yapanların en önemli gıdalarından olarak iki farklı şekillerde tüketilebiliyor. Yumurtayı haşlayarak tüketiyorsanız ve suyunu atıyorsanız hata yapıyorsunuz. Haşlanmış yumurtanın suyunda birçok fayda bulunuyor. Yapılan son araştırmalara göre yumurtayı kaynattığınız su içerisinde yumurtanın kendisinde bulunan kalsiyumdan çok daha fazla kalsiyum içerdiği söyleniyor. Bu yüzden kemik erimesi ve kemik ağrısı gibi rahatsızlıklara iyi geldiği biliniyor. Haşlanmış yumurtanın suyu çok çeşitli alanlarda kullanılabiliyor.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal" İsmail Kartal yorumlara telefon açtırarak kendini övdürtüyormuş!