Hasan Ay'ın katili kim! Müge Anlı sır cinayetin peşinde...

Müge Anlı ve ekibi Hasan Ay cinayetiyle ilgili sır perdesini aralamaya devam ediyor. Her gün yeni detayların ortaya çıktığı cinayetle ilgili son durum ne? Detaylar haberimizde...

Aydın'da trafik kazasında öldüğü sanılan Hasan Ay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. 6 yıldır acıları dinmeyen Hasan Ay’ın ailesi olayın aydınlatılması için Müge Anlı ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı'daki Hasan Ay cinayetinde son durum ne? 

Aydın'ın İncirliova ilçesi Osmanbükü Mahallesi girişinde 21 Eylül 2014 tarihinde Hasan Ay'ın kullandığı 09 UB 111 plakalı otomobil, köy girişindeki aile mezarlığının duvarına çarpmış şekilde bulunmuştu. Hasan Ay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Daha sonra olayın kaza değil, cinayet olduğu sonradan anlaşıldı. Yapılan otopside Hasan Ay'ın iki el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

7 ŞÜPHELİ İFADE VERDİ

Hasan Ay'ın katillerini yakalamak için çalışma başlatan ekipler, dört ay süren titiz çalışmanın ardından 7 kişinin şüpheli olarak ifadelerine başvurdu. Aydın 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinayetle ilgili görülen yargılamaların ardından tüm sanıklar delil yetersizliğinden beraat etti. Uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ay'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Şüpheler Can Ay'ın son konuştuğu kişi Nevzat Aydın ve karısının Hasan Ay ile ilişkisi olduğunu iddia eden Bülent Güleçli üzerine toplandı.

MÜGE ANLI PROGRAMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KISKANÇLIK CİNAYETİNE Mİ KURBAN GİTTİ?

6 sanık hakkında cinayet soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı; ancak kişiler delil yetersizliğinden serbest kaldı. Uğradığı silahlı saldırı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hasan Ay'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Aile, kendileriyle aynı köylü olan ve gözaltına alınan Bülent Güleçli'den şüphelendiğini belirtti. Bülent Güleçli'nin eski eşi ile Hasan Ay arasında ilişkili olduğuna dair köyde söylentiler olduğunu öğrenildi. Güleçli’nin eski eşi yayına bağlandı ve soruları yanıtladı ancak yayın sırasında şüpheli ifadeleri ve fenalaşması şüpheleri arttırdı.

 

 

 

'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE? Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur!