Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konserler başlıyor! İşte listedeki isimler

1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak yeni kademeli normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konserler başlıyor. Yeni sezon, 3 Temmuz'da Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası'nın "Büyük Bir Gece Müziği" konseriyle başlayacak. Pandemi nedeniyle çevrimiçi konserlerle sürdüren Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası, yaz konserleri ile açık alanlarda müzikseverlerle buluşacak.

İstanbul'un ve Türkiye'nin en önemli konser ve etkinlik mekânlarından biri olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser sezonu Temmuz ayında başlıyor. Her yıl yaz aylarında kentin en önemli müzik ve eğlence etkinlik dizilerinden birine ev sahipliği yapan Harbiye'de geçtiğimiz yaz da konserler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kısıtlamalı olarak gerçekleşti.

3 Temmuz'da Cemal Reşit Rey Senfoni Orkestrası'nın "Büyük Bir Gece Müziği" konseriyle başlayacak olan sezon, indie folk müzik grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz'un 5 Temmuz'da vereceği "İstanbul Kavuştayı" konseriyle sürecek. Yüzyüzeyken Konuşuruz, dağılma söylentilerinin ardından ilk kez sahnede bir araya gelecek.

Yerli ve yabancı isimlerin konserlerine, müzik festivallerine, tiyatro oyunlarına ve dans gösterilerine ve bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda yaz boyunca Haluk Levent, Star Wars Cinema Symphony, Joshua Bell, Hayko Cepkin, Manga, Yurdaer Okur gibi isimlerin sahne alacağı tiyatroda, her yıl olduğu gibi "Yıldızlar Geçidi" konser serisi de düzenlenecek.

Seride ilk olarak Yıldız Tilbe, 9 Temmuz'da sahne alacak. Tilbe ayrıca 2 Ağustos ve 13 Eylül'de de Harbiye Açıkhava'da yine dinleyicisiyle buluşacak. Yaz boyunca sürecek "Yıldızlar Geçidi" konser serisi kapsamında Tan Taşçı, Teoman, Koray Avcı ve 35. sanat yılını kutlayacak olan Fatih Ürek, Harbiye sahnesinde olacak.

23 Nisan etkinliklerinde Dilan Polat taklidi! Dışişleri Bakanlığı'ndan '1915' kararına tepki Bu kişilerin ehliyet alamayacağı iddia edildi
Sonraki Haber