Hangi sigaralara zam gelmedi? 5 Ağustos sigara fiyatları!

Hangi sigaralara zam gelmedi? Ağustos ayının gelmesinin ardından sigaraya gelen zaman tüketiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Yeni fiyat listeleri raflarda yerlerini almaya başladı. Tütün ürünleri arasında zam gelmeyen sigaralar merak ediliyor. İşte Hangi sigaralara zam gelmedi? 5 Ağustos sigara fiyatlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hangi sigaralara zam gelmedi? Yeni fiyat listeleri raflarda yerlerini almaya başladı. Tütün ürünleri arasında zam gelmeyen sigaralar merak ediliyor. Ağustos ayının gelmesinin ardından sigaraya gelen zaman tüketiciler tarafından araştırılmaya devam ediyor. İşte Hangi sigaralara zam gelmedi? 5 Ağustos sigara fiyatlarının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz...

Hangi Sigaralara Zam Gelmedi?

Tekel tarafından satılan Winston, Parliament, Marlboro ve Winston - MUratti gibi sigara markaları için henüz bir zam açıklaması yapılmadı. Ancak British American Tobacco sigara zam açıklaması sonrası kısa sürede Tekel markasının da yukarıda yer alan sigara markaları için zam açıklaması yapması bekleniyor.

Sigara Fiyatlarına Neden Zam Yapıldı?

Sigara fiyatları yaklaşık 3 lira zamlandı. Vatandaş 3 Ağustos 2019 tarihli yeni sigara zam haberleri ile şaşkına dönerken sigara neden zamlandı sorularına yanıt aramaya başladı.

Camel, Parliament, Marlboro, Winston, Muratti ve LM sigara fiyatları uzun süredir zam yapılacak mı haberleri ile gündemi meşgul ediyordu.

Sigara tiryakileri tarafından en çok tüketilen sigara markaları arasında yer alan Kent ve Rothmans, Viceroy, Pall Mall, Tekel 2000, Tekel 2001, Samsun, Samsun 216 ve Maltepe sigara fiyatlarının bazılarına zam yapıldı.

Rüzgar Aksoy, Kirli Sepeti dizisine geri dönüyor İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem Doğal gaz ve elektriğe zam var mı?
Sonraki Haber