Hande Sarıoğlu kimdir? Fatih Altaylı tartışması!

Hande Sarıoğlu kimdir? Habertürk'te yayınlanan Spor Saati programında Hande Sarıoğlu ve Fatih Altaylı arasında yaşanan gerilim gündeme damga vurdu. Sarıoğlu'nun yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Hande Sarıoğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

Hande Sarıoğlu kimdir? Fatih Altaylı ile Hande Sarıoğlu arasındaki tartışma gündemde konuşulan konular arasında yer alıyor. Yaşanan gerilim sonrasında ise Sarıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Peki Hande Sarıoğlu kimdir? Detaylar haberimizde...

HANDE SARIOĞLU

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.
Halid Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu'nun oynadığı "Aşk-ı Memnu" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011 yılında "Pasaport" Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV'de "Kaç Para Kaç" programını çekti.
Şubat 2016 ayında TV8'de başlayan ve Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun yaptığı "Böyle Çok Daha Güzelsin" adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başladı.

Sosyal medyada bir kullanıcı Hande Sarıoğlu'nun Galatasaraylı olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.İşte o paylaşım;

 FATİH ALTAYLI CANLI YAYINI TERK ETTİ!

Programda, Trabzonspor Galatasaray karşılaşmasında Ömer Bayram'ın rakibine yaptığı hareket tartışılırken Fatih Altaylı verilen sarı kartın doğru olduğunu ifade etti.

Altaylı'nın yorumunun ardından moderatör Sarıoğlu'nun ''Aynı hareketi Emre Belözoğlu yapsaydı yorumunuz ne olurdu?'' şeklindeki soru Altaylı'yı çok sinirlendirdi.

CANLI YAYINI TERK ETTİ

Sorunun kendisine hakaret olduğunu iddia eden Altaylı "Kim olsa aynı yorumu yaparım. Ben ahlaksız bir adam değilim. Bana yaptığın saygısızlıktır. Siz konuşun, ben gidiyorum." şeklinde tepki verdi.

Altaylı daha sonra ise canlı yayını terk etti. Rejinin reklam arası verme tavsiyesini geri çeviren Sarıoğlu programa devam etti.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber