Hande Erçel, Yunanistan tatilini reklam karşılığında bedavaya getirecek

'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı ve kısa süre önce ayrıldığı Kerem Bürsin’le Maldivler’de yaptığı tatili Instagram paylaşımı karşılığında bedavaya getiren Hande Erçel’in yeni rotası ise Yunanistan oldu. Hande Erçel, Mikanos’taki geceliği 15 bin TL olan bir otelle anlaştı. Bu kez de yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ile ücretsiz tatilin tadını çıkaracak.

28 yaşındaki oyuncu Hande Erçel yeni aşkı Kaan Yıldırım ile birlikte geceliği 15 bin TL olan bir otelde para ödemeden kalacak. ‘Reklam tatili’ teklifini kabul eden Hande Erçel, sevgilisi Kaan Yıldırım ile tatil keyfi yapacak.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Instagram'daki 27.6 milyon takipçisiyle ünlüler arasında ilk sırada bulunan Hande Erçel'in şöhreti, bu sayede sınırları aştı.

SPONSORLU TATİL TEKLİFİ YAĞIYOR

Rol aldığı dizileri de yurt dışında ilgiyle izlenen güzel oyuncu, sadece Türkiye'den değil yurt dışındaki birçok otelden de 'sponsorlu tatil' teklifleri alıyor.


YUNANİSTAN TATİLİ BEDAYA GELECEK

Eski aşkı Kerem Bürsin'le birlikte olduğu dönemde Maldivler'deki bir otelde Instagram'da reklam yapma karşılığında ücretsiz konaklayan Hande Erçel, bu yazki Yunanistan tatilini de bedavaya getirecek.


GÖZLERDEN UZAK AŞK TATİLİ

Konuşulanlara göre güzel oyuncu, dünyaca ünlü yıldızların da bedava konakladığı Mikanos'taki çok ünlü bir otelden gelen 'reklam tatili' teklifini kabul etti. Tatile sevgilisi Kaan Yıldırım ile gitmeyi planlayan Hande Erçel, böylece hem geceliği 15 bin TL olan otelde bedava keyif çatacak hem de aşkıyla da magazin basınından uzak deniz ve güneşin keyfini sürebilecek.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber