Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aynı düğünde!

Kısa süre önce ayrılan Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çok yakın arkadaşlarının düğününde bir aradaydı. Murat Dalkılıç'ın söylediği şarkıda kameralar Hande Erçel'e odaklandı. Hande Erçel'in umursamaz tavırları ise sosyal medyayı salladı.

This browser does not support the video element.

Son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel ile eski sevgilisi Murat Dalkılıç arkadaşlarının düğününde buluştu.

Eski sevgililer Hande Erçel ile Murat Dalkılıç çok yakın arkadaşlarının düğününde bir aradaydı. Murat Dalkılıç’ın çıplak sesle söylediği ‘sarıl bana’ şarkısında kameralar Hande Erçel’e döndü.

Murat Dalkılıç’ın söylediği duygusal şarkıda Hande Erçel'in umursama tavırları ve telefonuyla oynaması sosyal medyayı salladı.

Düğün sonrası UçanKuş TV muhabirinin sorularını yanıtlayan Erçel, "Küslüğümüz dargınlığımız yok. Ortak arkadaşlarımız çok olduğu için bizi çok sık bir arada göreceksiniz" yanıtını verdi.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!