Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açan Kaan Yıldırım'ın son hali olay oldu! Kaslı haline beğeni yağdı

Son dönemde oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündemde olan 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'ın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf kareleri sosyal medyanın gündemine oturdu. İddialı karelerini takipçileriyle paylaşan Kaan Yıldırım'ın kaslı kolları dikkat çekti. Yakışıklı oyuncu için 'Hande aşkı yaramış' yorumları yapıldı.

Hekimoğlu, Halka, İnsanlık Suçu, Klavye Delikanlıları, Kalbim Yangın Yeri, Adı Mutluluk, Ulan İstanbul, Kayıp gibi yapımlardaki rolleriyle adından söz ettiren 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'ın son görüntüsü gündem oldu. Bir dönem evlilik hazırlığı yaptığı ve ani bir kararla ayrıldığı şarkıcı Hadise ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren ve şimdilerde, Kerem Bürsin'le ilişkisini noktaladığı 38 yaşındaki meslektaşı Hande Erçel ile aşk yaşadığı konuluşan Kaan Yıldırım kaslı kollarını gözler önüne serdi.


KAAN YILDIRIM KASLARINI SERGİLEDİ 

Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açan Kaan Yıldırım'ın son hali dikkati çekti. Kaslı halini sosyal medya hesabından paylaşan Yıldırım, kısa sürede gündem oldu. Yıldırım'ın kaslı hali takipçileri tarafından beğeni aldı. Ünlü oyuncuya 'aşk yaramış' yorumları yapıldı. Yıldırım'ın kaslarını gözler önüne serdiği o kareleri yorum ve beğeni rekoru kırdı.

Kaan Yıldırım’ın paylaşımına meslektaşı Salih Bademci’den ilginç bir yorum geldi. Bademci “Abartmasak mı? Evet, biraz kıskançlık içerebilir. Ne var” yorumu dikkat çekti.

İŞTE KAAN YILDIRIM'IN ÇOK KONUŞULAN O KARELERİ...





Yerli elektrikli araçta yeni yatırım hamlesi ''Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti'' Avrupa Birliği, Türk dönerini tescile hazırlanıyor
Sonraki Haber