Hamileler idari izin sayılacak mı? Kamuda hamile personele idari izin ne kadar?

Hamileler idari izinli sayılacak mı sorusu vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Haziran'dan itibaren kamuda mesai saatlerinin normale döneceğini açıklamasının ardından hamilelerin durumu merak konusu olmuştu. Peki hamileler idari izinli sayılacak mı? Detaylar haberimizde..

Kamuda çalışan hamile personelin idari izin süresine de düzenleme getirildi. Kamu kurumlarında görev yapan hamile personel, gebeliğinin 24. haftasından 32. haftasına kadar olan süre içinde idari izinli sayılacak. Mart ayında ortaya çıkan Corona virüsü nedeniyle kamu kurumlarında hamileler, yasal süt izni kullananlar, engelliler, 60 yaş ve üzerindekiler bir süredir idari izindeydi. Covid-19 ile mücadele noktasında "Yeni Normal" hayata atılan adımların ardından idari izinli sayılan 60 yaş ve üzeri olanlar ile Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği kronik hastalığı bulunan personelin haricindeki kamu görevlileri de görevlerine 1 Haziran itibariyle başladı.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları