YouTube'daki 'çocuk istismarına' tepki!

Sosyal medya platformlarında çocuklara ilişkin zararlı içerikler üreten hesaplara yönelik yapılan eleştirilere sanatçı Haluk Levent de katıldı. Levent, YouTube'da 'Gerçek Hikayeler' isimli kanalın paylaştığı bir videoyu örnek göstererek, yetkililere seslendi. Ünlü sanatçı, paylaşımında, ''Şifresiz ve ücretsiz YouTube kanallarına ne zaman müdahale edecek acaba? Kanalın amacı geçmişte yaşananları anlattırmak olabilir ama canlandırmalar leş.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medya kullanıcılarının sık sık oluşturduğu içerikler nedeniyle tepki gösterdiği 'Gerçek Hikayeler' isimli YouTube kanalına sanatçı Haluk Levent'ten de tepki geldi. 

Yaklaşık 3 ay kadar önce paylaşıma sunulan ve 1.1 milyondan fazla kez izlenen 'Öğretmenim Özel İlişkimiz Yüzünden Bana A+ Veriyor' başlıklı videodan ekran görüntüsü paylaşan Levent, ''Şifreli ve ücretli Netfilix’teki bir dizide herhangi bir karekter için harekete geçen yetkililer!Şifresiz ve ücretsiz YouTube kanallarına ne zaman müdahale edecek acaba? Kanalın amacı geçmişte yaşananları anlattırmak olabilir ama canlandırmalar leş.'' ifadelerini kullandı.

BENZER TEPKİLER GELDİ

Öte yandan Levent'in paylaşımının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, söz konusu kanalın diğer içeriklerinde de benzer bir tutum sergilediğine vurgu yaparak yetkililere çağrıda bulundu.

İşte #ÇocukİstismarıYoutubeda hashtagi ile o mesajlardan birkaçı;





Türkiye'nin gönderdiği insani yardım gemisi Mısır'a ulaştı Galatasaray'a para yağacak! Tamı tamına 75 milyon euroluk gelir İsrail'e bir darbe de oradan geldi
Sonraki Haber