Bu resmen manipülasyon

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde görevli 28 yaşındaki Bedia Menteşe isimli hemşire, sabaha karşı hastanenin 6’ncı katından atlayarak intihar etti. Halk TV hemşirenin eşinin, koronavirüse yakalandığı için son dönemde sıkıntılar yaşadığını, sağlıkçı olduğu için dışlandığını, özlük haklarının verilmediğini ve bu nedenlerle intihar ettiğini öne sürdü. Oysa gerçek bambaşkaydı. İşte acı olayın tüm boyutlarıyla nedenleri...

İntihar olayı, sabah saatlerinde meydana geldi. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji bölümünde görevli 28 yaşındaki Bedia Menteşe, sabah 05.00 sularında hastanenin 6’ncı katından atlayarak intihar etti.

Sert zemine çakılan Menteşe, olay yerinde hayatını kaybetti.

HALK TV'DEN 'KORONAVİRÜS' YALANI

Halk TV, hemşirenin eşinin bir süre önce koronavirüse yakalandığını, bu nedenle evinden ve çocuğundan uzak kaldığını, özlük haklarından yararlanamadığı ve sağlık çalışanı olarak toplumda dışlandığını iddia ederek intiharın bu tip nedenler yüzünden gerçekleşmiş olabileceğine tanık ifadeleriyle vurgu yaptı.

Fırat Yeşilçınar‘ın haberinde, SES Diyarbakır Şubesi Eş Başkanı Yıldız Ok'un, ''Kendisi özlük haklarından yeteri kadar yararlanamıyordu. Eşi de o da çalışıyordu. Çocuğuna bakacak kimseyi bulamadı. Ortada kalmış. Eşi de izolasyona alındıktan sonra çocuğun bakımı daha da zorlaştı’ dedi.'' ifadeleri yer aldı.

İşin aslı ise bambaşka çıktı...

AİLEVİ NEDENLERDEN İNTİHAR ETTİ!

SuperHaber'in savcılık kaynaklarından edindiği bilgilere göre; Hemşire Menteşe’nin ve ailesinden hiç kimsenin koronavirüse yakalanmadığı, ailevi sorunlardan dolayı intihar ettiği öğrenildi.

Genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, savcılık olayla ilgili geniş çapta inceleme başlattı.

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber