Halk TV'de soru sormaya bile izin yok

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV'de işten çıkarmalar sürüyor. Ali Isıyel, Batuhan Batan ve Fırat Yeşilçınar'ın neden kovulduğunu yönetime soran İrem Yıldırım, kendisinin de bu sorusu nedeniyle işten çıkarıldığını duyurdu.

CHP'ye yakın televizyon kanalı Halk TV, 'sansür' iddialarıyla bir süredir gündemde.

Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç geçtiğimiz günlerde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce lehine etkili yayın yapmaları nedeniyle CHP genel merkeziyle aralarının açıldığını itiraf etti.

Bu itirafın ardından Halk TV'nin; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun arkasında olduğu, kapatılan televizyon kanalı Olay TV'nin haberini kullandığı için 3 çalışanının işine son verdiği öne sürüldü.

İddiayı ortaya atan çalışanlar, ClubHouse'da yayın yaparak tüm gerçekleri açıkladı.

 'NEDEN KOVULDULAR?' DEDİ, O DA KOVULDU

Halk TV şimdi de çalışma arkadaşlarının neden işten çıkarıldığını sorgulayan İrem Yıldırım'ın işine son verdi. Yıldırım, Twitter hesabından işten çıkarıldığını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

"Arkadaşlarımın neden işten çıkarıldığını sorduğum için dün benim de Halk TV'deki işime son verildi. Gazetecilik yapmaya devam edeceğim."

Korku dolu anlar: Kaldırım bir anda çöktü! Bina boşaltıldı... Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararındaydı!İşte piyasalarda son durum Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?
Sonraki Haber