Halil Sezai cezalandırıldı... Enes Batur ödüllendirildi

Geçtiğimiz hafta iki ayrı olaya imza atan Halil Sezai Paracıkoğlu ile Enes Batur Sungurtekin, davranışlarıyla tepki çekti. Paracıkoğlu, 67 yaşındaki Hüseyin Meriç'i dövdüğü için cezalandırılarak tutuklandı. Şarkıcıya bir ceza da hayranları kesti. Bin hayranı, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun sosyal medya hesabını takipten çıkardı. Koronavirüse yakalandıktan sonra karantinadan kaçarak toplum sağlığını hiçe sayan Enes Batur Sungurtekin'in YouTube'daki abone sayısı ise 2 günde 100 bin arttı.

Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre; Geçtiğimiz haftanın iki önemli olayından biri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i dövmesi. Diğeri ise koronavirüse yakalanan Enes Batur Sungurtekin'in karantinadan kaçarak toplum sağlığını tehdit etmesi.

Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi! AFAD yıkılan bina sayısını açıkladı! Uğur Dündar'a dava açan Dilara Gülatan'ın babası kim? Herkes Kerem Aktürkoğlu derken Okan Buruk'un gözdesi veda ediyor Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred?