Bir il ve 3 ilçede daha eğitime kar tatili geldi!

Hakkari ile ilçesi Yüksekova'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı! Van'ın Başkale ve Bahçesaray ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Hakkari Valiliği ve Yüksekova Kaymakamlığı'nın, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilmiştir" ifadesine yer verildi.

Van'ın Başkale ile Bahçesaray ilçesinde dün başlayan ve bugün de süren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığınan yaklaşık 20 santimetreyi bulduğu Başkale ve Bahçesaray ilçelerinde eğitime bugün ara verildiği açıklandı. 

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Başkale ve Bahçesaray ilçelerinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Engelli kamu personelleri de idari izinli sayılacak" denildi.

Akdeniz'de gece vakti deprem! Tarihi ziyaret öncesi Irak'tan Türkiye'ye net mesaj! Kamera karşısına geçen güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağdı!
Sonraki Haber