Hakan Keleş: Çıkışımızı devam ettirip üst sıralara tırmanmak istiyoruz

Sezona 6 maçta 1 puanla başlayan, "zayıf kadro kurdular", "en büyük küme düşme adayı" diye eleştirilen Giresunspor, son 3 maçta 7 puan topladı. Son 2 haftada gol yemeden 2 galibiyet alan Çotanaklar'ın başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, "Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz" dedi.

Süper Ligin 9. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor, üst üste 2'nci kez kazanırken seyircisi önünde ilk 3 puan sevinicini yaşadı. Yeşil-Beyazlılar'ın başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, maçın basın toplantısı galibiyeti değerlendirdi:

"Bu maça da iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Maçın başında yine üstün olan taraftık. Rakip eksik kaldıktan sonra da üstünlüğümüz devam etti. Ceza sahasında toplarla buluştuk, ancak sonuçlandırmada sıkıntılarımız vardı. Daha önce oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Genel olarak oyun üstünlüğü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti. Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz." 

"Önümüzde şimdi bir Gaziantep maçı var. Ona da çok iyi bir şekilde, moralli bir şekilde hazırlanacağız. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Şu ana kadar oynadığımız çoğu maçta da hep üstün taraftık. İnşallah orada da hakettiğimiz bir 3 puan alıp döneriz."

HAMZA HAMZAOĞLU: MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Çaykur Rizespor ise 9 hafta geride kalırken galibiyet göremeyen tek takım konumunda... Atmacalar, yeni hocası Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 2'de 2 yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:

"Oyuncularıma bir şey söyleyemem. Ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Kazanamamak zor, burada konuşmak daha da zor. Ümidimizi kaybetmedik, Allah'tan ümit kesilmez. Bu mücadeleyi ortaya koymaya devam edeceğiz. Nasip, bakalım neler görüp neler yaşayacağız. Allah'ın mucizeleri bitmez. Biz de bu mucizeyi ortaya çıkarabilmek için bize düşeni sonuna kadar yapacağız. Teslim olmadan pes etmeden bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Giresunspor’u da galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum, bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

"Ben hakem olsaydım ilk önce sarı gösterirdim, VAR beni uyarırsa o zaman kırmızı karta dönerdim. Böyle bir maçta bu kadar erken ve kolay kırmızı kart beni şaşırttı doğrusu."

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı! Günlük burç yorumları 17 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Yunanistan'a kaçmaya çalışan 4 terörist yakalandı
Sonraki Haber