Hakan Aygün'den Soner Yalçın'a 'paragöz' suçlaması

ODA TV Sorumluğu Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç "MİT görevlisini ifşa etmek" suçlaması ile tutuklanmıştı. Soruşturmaya ODA TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın da dahil edilmesinin ardından Hakan Aygün'den, Soner Yalçın'a şok bir suçlama geldi. Aygün, Yalçın'a "niye asıl sorumlu benim diyemiyor" diye seslenip paragöz olmakla suçladı.

ODA TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu, ‘Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı’ başlıklı haber nedeniyle muhabir Hülya Kılınç ile birlikte tutuklandı.

Terkoğlu ve Kılınç'ın tutuklanmasının ardından soruşturmaya Oda Tv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da dahil edildi.

Bu gelişmenin ardından Eski Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'den Soner Yalçın'a sert bir suçlama geldi. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Aygün, "Ne yazık ki Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da, Barış Terkoğlu’nun tutuklandığı soruşturmaya dahil edildi. Peki Soner Yalçın niye asıl sorumlu benim diyemiyor! Niye mi, derdi hayatta hep para pul ve kendini korumak olmuştur da ondan!" dedi. 

İşte medyada yeni bir kavgayı başlatacak o mesaj...

İsmail Kartal Beşiktaş maçı planını belirledi! Rakibini böyle yıkacak Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına yeniden aday olacak mı?
Sonraki Haber