Hafsanur Sancaktutan burnu estetik mi? Son Yaz dizisinin Yağmur'u...

Hafsanur Sancaktutan burnu ile sosyal medyanın gündemine oturdu. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisinde Yağmur karakterini hayat veren Hafsanur Sancaktutan hakkında estetik iddiaları çok konuşuldu. Peki Hafsanur Sancaktutan burnu estetik mi?

Son Yaz dizisinin Yağmu'u Hafsanur Sancaktutan burnunun estetik olduğu iddiaları dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Güzel oyuncunun burnu estetik mi? Ne açıklama yaptı?

HAFSANUR SANCAKTUTAN BURNU ESTETİK Mİ?

Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000 İstanbul doğumlu.

Küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenen Sancaktutan ilk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer almıştır.

Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır.

Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermiştir.

HAFSANUR SANCAKTUTAN BURNU ESTETİK Mİ?

Güzel oyuncu, burnunun estetik olduğu iddiaları sonrası henüz bir açıklama yapmadı. 

Son Yaz Yağmur kimdir?

Son Yaz dizisinde Yağmur karakteri Hafsanur Sancaktutan tarafından canlandırılmaktadır. Selim ve Canan’ın kızı. Liseden yeni mezun olmuş, birkaç ay sonra üniversiteye gitmeye hazırlanıyor. Hırçın, zeki, kararlı, fevri, cesur, akıllı, ailesine ve sevdiklerine çok düşkün, yardımsever, dominant, çalışkan, dürüst, sert, sabit fikirli, yaşından olgun, sorumluluk sahibi, korumacı, inatçı, lider ruhlu genç bir kız. Yağmur, her ne kadar babasına tepkili de olsa, aslında babasına çok benziyor. Anlaşması çok kolay bir karakter değil. Haklı olduğunu düşündüğü zaman, dünya yıkılsa kimseyi dinlemiyor. Dediğim dedik bir kız... Canan’ın kendine olan güvensizliği, Yağmur’un fazla sorumluluk yüklenmesine sebep olmuş. Yağmur, ailesiyle ilgili, aslında taşıyacağından fazla sorumluluğu yükleniyor sürekli. Bu da onu hırçınlaştırıyor.

Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Antonio Conte kimdir? Antonio Conte kaç yaşında, nereli? Harekat öncesi PKK'dan CHP'ye 5 ödev!
Sonraki Haber