Habertürk'ün yeni genel yayın yönetmeni Mehmet Kenan Tekdağ oldu

MHP ile yaşanan gerilimin ardından Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in görevden alındığı ve Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz'un istifa ettiği HaberTürk'ün yeni genel yayın yönetmeni belli oldu.

MHP'nin önce HaberTürk TV sunucusu Ebru Baki'ye, sonra da Baki'ye ekranda destek veren Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'e tepki göstermesinin ardından Aydemir görevinden alındı. Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz ise yaşananlara tepki olarak görevinden istifa etti.

"GÖREVİ BİR SÜRE BEN YÜRÜTECEĞİM"

Medyakoridoru'nun haberine göre; Habertürk TV kaynakları, bu gelişmelerin ardından bir süredir boş olan genel yayın yönetmenliği koltuğuna Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kenan Tekdağ'ın oturacağı belirtildi.

Bu görev için başka bir isimle görüşme yapılıp yapılmayacağı konusunda net bir bilgi verilmezken, Tekdağ'ın "Görevi bir süre ben yürüteceğim" dediği ifade edildi.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber