Habertürk'te şok iddia! Okul sezonu kapandı mı?

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, ara tatilin öne çekildiği, gelecek haftayı ise evden eğitimle geçirecek olan okullara ilişkin şok bir iddiada bulundu. Gidişatın ciddi olduğunu savunan Aydemir, "Okullar bir daha açılmayacak yani yaz tatiliyle birleşecek.Bu riski idare alamaz okul sezonu kapandı diyebiliriz." dedi...

Türkiye'nin koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı önlemlerden biri de anaokulundan üniversitelere kadar eğitime ara vermesi olmuştu. 

Üniversiteler 3 hafta, orta öğretimdekiler ise bir haftası ara tatil ikinci haftası ise evden eğitimle devam edecek bir sürece girmişti. 

Habertürk'ün Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'den bugün okulların açılıp açılmamasına ilişkin bir iddia gündeme geldi. 

Bunun bir spekülasyon olmadığının altını çizen Aydemir, gidişata bakarak bu öngörüde bulunduğunu ifade ederek, "Gidişat ve işin cidriyetinden okullar bir daha açılmayacak yani yaz tatiliyle birleşecek.Bu riski idare alamaz okul sezonu kapandı diyebiliriz." dedi. 

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Patiswiss eski CEO’su depremzede işçiler üzerinden prim yapmış Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı
Sonraki Haber