"Sözde ‘demokrasi’ yürüyüşü yapanlara inat..."

Trabzon'da 3 yıl önce PKK'lıların yerini göstermek isterken çıkan çatışmada şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül, 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' mesajını yazdığı günün yıl dönümünde 'İyi ki varsın' mesajlarıyla anılıyor. O mesajlardan en anlamlı olanıysa SuperHaber programcısı Nedim Şener'den geldi.

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül 'Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın' mesajını yazdığı günün yıl dönümünde unutulmadı.

Yaptığı o paylaşım yıllardır konuşulan Bülbül, #iyikivarsınEren etiketi altında atılan mesajlarla anıldı.

EN ANLAMLI MESAJ ŞENER'DEN GELDİ

O mesajlardan en anlamlı olanı Nedim Şener'den geldi. Mesajında terörle bağlantılı HDP'lilerin aldığı hapis cezaları sonrası başlatılan 'demokrasi' yürüyüşüne atıfta bulunan Şener, şu ifadeleri kullandı:

 "Sevgili Eren, seni şehit eden alçağın cenazesine giden milletvekili için sözde ‘demokrasi’ yürüyüşü yapanlara inat #iyikivarsınEren"

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da terör soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra İçişleri Bakanlığınca görevden alınan HDP'li Sur Belediye Başkanı Filiz Buluttekin, "Terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanmıştı.

Buluttekin'in Eren'i şehit eden "Zeynel" kod adlı Mehmet Yakışır'ın Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı'ndaki cenazesine katıldığı tespit edilmişti.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber