Gülen için kritik 48 saat… FETÖ elebaşı komaya mı girdi?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in enflasyon ve açlık sınırı açıklamasını, Fetullah Gülen'in durumunun ağırlaştığı iddiası ile örgütün içindeki karışıklığı, Ekrem İmamoğlu'nun Financial Times üzerinden adaylık atağını, 5.kez toplanan 6'lı masanın ayrıntılarını, HDP kongresine damga vuran liberal gazetecileri masaya yatırdı.

"ETKİN BİR DENETİM VE SERT YAPTIRIMLAR UYGULANMALI''

Ceyhun Bozkurt, "Yoksulluk sınırının bölge bölge analizi yapılabilir. Açlık sınırının 3 bin 600'den daha fazla olduğu hissediliyor. Etkin bir denetim ve sert yaptırımlar uygulanmalı. Piyasayı manipüle edenler fiyat oynaklığı yapıyor. 

''ÖRGÜTÜN KENDİ İÇİNDE İKTİDAR VE 'BİZE SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ' KAVGASI VAR''

Gülen'den uzun süredir ses yoktu ancak içeriden yeni bilgiler gelmeye başladı. Bu örgütün sahibi emperyalistler. Teröristbaşı ölse de örgüt kararlarını bu emperyalistler verecek. Merkezleri olan Almanya ve ABD ayağında ciddi mücadele var. Kendi içlerinde iktidar ve örgüte tepki gösterenlerin 'Bize sahip çıkmıyorsunuz' kavgası var. Örgütle emperyalistlerin ve ABD'nin işi bitmedi. Dağılmasına ve örgüt içi iç savaşa izin vermezler.  Avrupa'da finans ayakları ve kurdukları şirketler var. Finans gücünü de kontrol eden ciddi bir avantaj sağlar Gülen sonrası ileriki dönemde. Yağmalama sadece eşya boyutunda değil, finansal kaynaklarda da yaşanabilir. PKK'da gördüğümüz gibi örgütün kasaları bir anda ortadan kaybolabilir.

''İMAMOĞLU ULUSLARARASI KARAR ALICILARINA OYNUYOR''

 İmamoğlu uluslararası karar alıcılarına oynuyor. 'Beni harcamayın!' demeye getiriyor. Esas mücadele CHP ve İYİ Parti arasında yapılıyor ama HDP etkisi de fazla. HDP'nin kapatma davasını engellemek için taktiksel manevralar yapıyorlar. PKK'ya ses çıkarmayan, Türkiye'nin mücadelesine karşı çıkanlar tencere kapak misali birbirlerini buldular. Bu kesimler üzerinden bir kalkan oluşturuyorlar. HDP'nin kapatılmasına karşı KCK'nın etkisinin flulaştırılması ve bu kesimlerin öne çıkarak HDP'ye kalkan olması amaçlanıyor.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?