Güldür Güldür Naime İkizi Nasıl Oldu? Ecem Erkek'in İkizi Var mı?

Son günlerin En Çok Konuşulan isimlerinden olan ve Güldür Güldür Naime ile milyonları güldüren oyuncu Ecem Erkek ikizi mi var sorusu gündemde. Sen Hiç AteşBöceği gördün Mü adlı filmde de başrol oynayan Ecem Erkek ikiz mi?

Ecem Erkek ikizi nasıl oldu, Ecem Erkek ikiz mi sorularının yanıtı merak ediliyor. Güldür Güldür programında canlandırdığı Naime karakteri ile şöhret olan başarılı oyuncu Ecem Erkek'in bilinmeyenleri haberimizde.

Rol aldığı son film olan Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü filmiyle milyonların ilgisini çeken oyuncu Ecem Erkek hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Güldür Güldür Naime olarak bilinen Ecem Erkek ikiz mi? İkizi var mı?

ECEM ERKEK İKİZİ Mİ VAR?

2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yapmış, sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış, bu bölümden 2015 yılında mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro oyunlarıyla başlayan oyuncu; Amerikan Rüyası, Woyzeck, Üç Kuruşluk Opera, Tersine Dünya, Romeo & Juliet ve Şark Dişçisi gibi oyunlarda yer almıştır. 2017'de Hayat Sırları dizisinde yer alan oyuncu, daha sonra Güldür Güldür Show isimli tiyatro oyununun kadrosuna katılmış olup hâlen burada yer almaktadır. 2018 yılında Hakan: Muhafız dizisinde iki bölümde yer alan oyuncu, 2020 yılında 46. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Kadın Komedi Oyuncu adayı olmuştur.

Ayrıca Taksim Trio ile birlikte Bu Da Gelir Bu Da Geçer ve Nereden Bileceksiniz şarkılarını seslendirmiştir.

ECEM ERKEK İKİZİ Mİ VAR?

Oyuncu Ecem Erkek'in ikizi mi var sorusu sosyal medyada hem takipçileri hem de magazin gündemini takip edenler tarafından tartışma konusu oldu. Ancak Ecem Erkek ikiz değildir. Oyuncudan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama mevcut değildir.

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 24 Nisan Perşembe! Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı: Gençler saçlarına kına yaktı..
Sonraki Haber