Gülben Ergen'in taksi plakası var mı?

İstanbul'da taksi krizi her geçen gün derinleşirken taksiciler sorun ile yüzleşmeye yanaşmıyor! İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı kentte araç sayısının yetersiz olduğu savını reddetti. Eyüp Aksu'ya göre taksi krizinin nedeni taksimetre ücretlerinin düşük olması... Ve evet, Aksu taksi ücretlerine zam yapılmasını istiyor! Oda başkanının ünlülere ait olduğu iddia edilen plakalar hakkında da açıklamaları var...

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, Hürriyet'ten Orkun Ün'e konuştu.

"Taksi ağalığı" tartışması ve kendisine ait olduğu öne sürülen plakalarla ilgili söylentilere yanıt veren Aksu, sadece bir taksi plakası olduğunu ifade etti.

Ünlü isimlere ait çok sayıda plaka olduğu yönündeki iddiaları da reddeden Eyüp Aksu, "Topçuların, popçuların, Gülben Ergen’in, Ahu Tuğba’nın, bu tarz isimlerin adına tek bir taksi plakası bile yok. Zaten İstanbul’da bir kişinin ‘1’den fazla plaka sahibi olması yasak." dedi.

TAKSİCİLER ZAM İSTİYOR!

İstanbul'da yaşanan taksi krizinin nedeninin araç azlığından kaynaklanmadığını öne süren oda başkanı, sorunun "ucuz yolcu taşımaları" olduğunu savundu.

Aksu şu ifadeleri kullandı;

"Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıp en ucuz taksi hizmetini veriyoruz. İstanbul halkı toplu taşımaya binmiyor ucuz olduğu için taksiye biniyor. Makul bir zam yapılırsa bu taksi bulmama sorunu da çözülmüş olur.

Açılış en az 10 TL olmalı, kısa mesafe en az 20 TL olmalı, taksimetrelere kilometre başına yüzde 30 zam yapılmalı."

Leve Palestina marşıyla Steinmeier'a tepki gösteren antikacı bakın kim "Mahzen-28" operasyonunda yakalanmışlardı! 21 zanlı tutuklandı "Ali Koç ve İsmail Hoca Fenerbahçe'yi biraz seviyorsanız istifa edin!"
Sonraki Haber