Göztepe - Altay maçında facia! Tribünden fişek atıldı! Ağır yaralılar var!

Göztepe-Altay derbisi, yaşananılan olaylarla konuşulurken Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atıldı.

This browser does not support the video element.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında, Göztepe ile Altay karşı karşıya geldi. İzmir derbisi, futbol ile değil yaşanan "fair-play" dışı olaylarla hafızalara kazındı.

FİŞEK ATILDI

Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakada Altay taraftarları, 19. dakikada Göztepe seyircilerinin olduğu bölüme fişek fırlattı. Fişek bir süre yanmaya devam ederken taraftarlar, fişeği uzaklaştırdı.

2'Sİ ÇOCUK 3 TARAFTAR YARALANDI

Göztepe - Altay maçının ertelenmesine sebep olan olaylar Altay tribününden Göztepe Aile tribününe işaret fişeği atılması işe başladı. Atılan işaret fişeği sonucu 2’si çocuk 3 taraftarın yaralandığı açıklandı. 

Fişeğin atıldığı anların videosu sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Kanlar içinde kalan taraftarın hastaneye yetiştirilme anları sosyal medyaya yayınlandı... 

KAVGA DIŞARDA DA DEVAM ETTİ  

Sosyal medyaya düşen videolarda maçın ertelenmesiyle birlikte dışarı çıkan taraftarların kavgası sokaklarda da devam etti. 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?