Gözler Bilim Kurulu'nda! Yeni kararlar alınabilir

Türkiye’de 1 Haziran’da başlayan kontrollü sosyal hayatın ardından bazı vatandaşların maske, mesafe ve el hijyenine dikkat etmemesi, Türkiye’nin corona virüs vaka sayılarına da yansıdı. Özellikle Orta Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da kısmi artış yaşandı ve vaka sayıları yeniden binli rakamlara çıktı. Uzmanlar, 15-16 ve 17 Haziran verilerinin çok kritik olduğunu ve Bilim Kurulu’nun bu verileri ayrıntılı olarak ele alması ve yeni tavsiye kararlarında bulunmasını bekliyorlar.

Türkiye ilk corona virüs vakasının görüldüğü 11 Mart’tan itibaren doktorundan, hemşiresine, Bilim Kurulu üyesinden, maske ve dezenfektan üreten meslek lisesi öğrencisine kadar her kesimden insanın büyük gayretiyle Kovid-19’a karşı başarılı bir mücadele verdi.

Ve Galatasaray yeni Sacha Boey'ini buldu! Taraftar hayran olmuştu... Türkiye gece yarısı beşik gibi sallandı! Tokat'ta bir deprem daha! Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu! Sebastian Szymanski kararı verildi Meteorolojiden 16 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Deprem uzmanından korkutan uyarı geldi!