Görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı! Cihan bebek ve annesi koruma altına alındı

Gaziantep'te 2 aylık bebeğe şiddet uygulayan cani baba, Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Olayı yakından takip eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Cihan bebek ve annesi için koruma tedbir kararı çıkartılması talebinde bulundu. Talebin ardından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Semra Göç ve bebeğin koruma altına alınmasına karar verdi.

Türkiye'yi ayağa kaldıran görüntülerin ardından babası Yunus Göç tarafından öldüresiye dövülen 2 aylık Cihan bebek ile annesi Semra Göç, devlet koruması altına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 gün önce Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına koruma tedbir kararı çıkartılması için başvuruda bulunmuştu. Başvuruyu incelemeye alan Başsavcılık, minik Cihan ile anne Göç hakkında koruma tedbir kararı çıkarttı.

ANNE VE BEBEĞİ KORUMA ALTINA ALINDI

Kararın çıkartılmasının ardından anne ile bebeği polis koruması altına alındı. Şuan ailesinin yanında olan anne Göç’ün talep etmesi halinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından da barınması için imkanda sağlanacak.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 gün önce yaptığı yazılı açıklamada, "Yoğun bakımda tedavisi devam eden mağdur çocuğumuzun, tedavisinin daha sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, hakkında sağlık tedbir kararı alınması için adli mercilere başvuru yapılmıştır. Ayrıca anne için de 6284 sayılı kanun kapsamında tedbir kararı alınması için süreç başlatılmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

Merkez Bankası nisan ayı faiz kararını açıkladı Diş ağrısı neden olur? Diş ağrısı nasıl geçer? Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü
Sonraki Haber