Görenler hayrete düştü! Jennifer Lopez'in cenazede giydiği dekolteli elbisesine tepki yağdı

ABD'li iş insanı Jr. Ridinger, 30 Ağustos'ta Hırvatistan'da lüks teknesinde tatil yaparken geçirdiği beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybetmişti. İş insanının geçtiğimiz akşam gerçekleşen cenaze resepsiyonuna birçok ünlü isim katıldı. Temmuz ayında Las Vegas'ta evlenen şarkıcı Jennifer Lopez (53) ile aktör Ben Affleck (50) de cenaze resepsiyonuna katılan isimler arasındaydı. Jennifer Lopez'in cenazede giydiği dekolteli elbisesi büyük tepki çekti.

Beyin kanamasından dolayı hayatını kaybeden iş insanı ve Miami sosyetesinin öne çıkan isimlerinden Jr. Ridinger'a sevenleri veda etti. Cenaze resepsiyonuna katılan Jennifer Lopez, kıyafetiyle dikkat çekti.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! Samet Akaydin yaptığı şok hatayla Fatih Terim'i ve takımını yaktı En düşük emekli maaşında iki yeni formül