Gönül Dağı dizisinde çok konuşulacak iddia! Gülsüm Ali İlhan o diziye transfer oldu!

Gönül Dağı dizisinde çok konuşulacak iddia! Gülsüm Ali İlhan o diziye transfer oldu!

Gönül Dağı dizisinde çok konuşulacak iddia! Gülsüm Ali İlhan o diziye transfer oldu!

TRT 1 ekranlarının sessiz ama derinden ilerleyen dizisi Gönül Dağı her gün yeni bir iddia ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Bu kez Dilek karakterini canlandıran Gülsüm Ali'nin diziden ayrılacağı iddia edildi. İşte detaylar

Gönül Dağı dizisinde çok konuşulacak iddia! Gülsüm Ali diziden ayrılıyor mu? Geçtiğimiz sezon birçok ünlü diziyi geride bırakarak reytinglerde üst sıralarda kendini yer bulan ve kısa bir süre önce sezon finali yapan Gönül Dağı dizisi yeni sezon öncesi daha şimdiden iddialarla gündeme geldi. Dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin kalıp kimlerin gideceği ile ilgili birçok iddia ortada dolaşırken gelen son haber Gönül Dağı tutkunlarını tedirgin etti.

Gönül Dağı dizisi ile ilgili son bomba iddia ise Gülsüm Ali İlhan'ın diziden ayrılacağı yönünde oldu. Dizide Dilek karakteri ile oldukça ilgi çeken ve takip edilen yıldız oyuncu Gülsüm Ali İlhan, son dönemde diziden ayrılan oyunculara bir yenisi olarak eklenecek gibi görünüyor. Dilek karakterinin dizinin demirbaşı olduğunu her fırsatta dile getiren Gönül Dağı izleyicileri, bu ayrılığın dizinin reytinglerine de yansıyacağından eminler.

Gönül Dağı dizisine Dilek karakterini canlandıran Gülsüm Ali İlhan'ın gelecek sezon yayın hayatına başlaycak Barbaroslar dizisine transfer olduğu ve transferin an meselesi olduğu iddia edildi.

Son dönemde bir çok dizide yaşanan başrol vedalarının dizileri bitirme noktasına getirdiğine de değinen izleyiciler, şayet böyle bir durum varsa yeni sezon öncesi anında çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade ettiler.

Gönül Dağı'nın sezon finalinde Dilek karakterinin Taner'e söylediği bazı cümlelerde seyircilerin aklına ayrılık iddialarını getirmişti. Dilek karakterinin ayrılığı çağrıştıran ifadeler kullanması, Gülsüm Ali'nin diziden ayrılabileceği korkusunun yaşanmasına sebep oldu. Doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Gülsüm Ali'nin olası bir vedasının diziyi tepetaklak edeceğini düşünen izleyiciler, ''Dilek'siz Gönül Dağı olmaz'' diyerek bu duruma olan tepkilerini dile getirdiler.

CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Beşiktaş - Ankaragücü maçına Hollandalı hakem atandı İstanbul Fikirtepe’de iki metrobüs çarpıştı
Sonraki Haber