Gökhan Özoğuz, olamadın hiç yavuz!

Gözler Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusuna yapmayı planladığı operasyona çevrilmişken, ünlü isimler de gündeme dair paylaşımlarda bulunuyor.

TSK'nın sınır ötesi operasyon düzenleyeceği haberlerinin çıkmasının ardından Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada yaşanan durumun ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne serildi. Yapılması planlanan operasyonla ilgili olarak; “TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve 'Ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışıyla mücadeleye hazırdır” denildi.

Yapılan bu açıklama sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Konuyla ilgili ünlü isimler de birçok paylaşımda bulundu. Bunlardan birisi de paylaşımları gündemi sürekli meşgul eden şarkıcı Gökhan Özoğuz'du... Özoğuz, yaptığı paylaşımda operasyona desteğini net şekilde ifade edemedi. Operasyon hakkında, 'savaşa hayır' şeklinde yorumda bulunan ve daha sonra gelebilecek tepkiler üzerine savunmaya geçen Özoğuz, operasyona desteğini dolaylı şekilde ifade etti.

Özoğuz Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı;

İstanbul Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var Dünya çalkalanırken Türk piyasaları toparlanıyor Bursa'da mobilya fabrikası alevlere teslim oldu
Sonraki Haber