Gökhan Özoğuz, devletle PKK'yı bir tuttu!

Geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz afişlerinin bazılarını eleştirdiği için birçok vatandaştan tepki gören şarkıcı Gökhan Özoğuz, bu kez de orman yangınları ve altın arama faaliyetlerini bir tuttu, "PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok!" ifadesini kullandı.

Daha önce orman yangınlarını PKK'nın yaptığına bir türlü inanamayan ve siyasi çıkışlarıyla gündeme gelen şarkıcı, Twitter hesabından skandal bir paylaşım yaptı.

DEVLETLE PKK'YI BİR TUTTU

Özoğuz, "Daha da çok yapın! Bunlar iyi günler. Ülkenin tüm Ormanlık alanları çöle dönene kadar Altın aratın! Yahu nedir bu ara ormanlardan istedikleri? PKK orman yakar, diğeri altın arar. Hiçbir farkları yok! Doğamız yok oluyor. Olan yine orada yaşayan halka oluyor. Yazık!" çıkışıyla hainlikte sınır tanımadı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Özoğuz'un bu paylaşımı sosyal medyada tepkiye yol açtı. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Özoğuz'u devlet ile terör örgütünü aynı kefeye koyduğu için eleştirdi.

Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme!
Sonraki Haber