Gökçek haberi Athena Gökhan'a 'Oh' çektirdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eski Belediye Başkanı Melih Gökçek dönemiyle ilgili 50 dosyayı savcılığa vereceğini açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, "Kötülerin yaptıklarının öcü hakkıyla alınır ve derin bir oh çekersin." ifadelerini kullandı.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisinden önceki dönemlere ait en az 50 imar-rant yolsuzluk dosyasının ellerinde hazır olduğunu ve bunların kısa sürede savcılığa verileceğini duyurduğu haberi sosyal medya hesabından değerlendirdi.

"KÖTÜLERİN YAPTIKLARININ ÖCÜ HAKKIYLA ALINIR"

Özoğuz sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Hani filmlerde hep iyiler ve iyilik önce yenilirmiş gibi olur, sonra filmin içindeki çaba ve doğruluk sıkıştırmaya başlar, sonuna doğru kötülerin yaptıklarının öcü hakkıyla alınır ve derin bir oh çekersin. Öyle bir tad sanki ."

NE OLMUŞTU?

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecilerle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden önceki dönemlere ait en az 50 imar-rant yolsuzluk dosyasının hazır olduğunu, bunların kısa sürede savcılığa verileceğini söyledi.

Dosyalarının bir kısmının FETÖ bağlantılı olduğunu, bir kısmının da geçmiş döneme ait imar yolsuzluk ve rant ihbarlarını kapsadığını kaydeden Yavaş, hala bazı ihbarların incelenmesinin de sürdüğünü belirtmişti.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber