Giovanni Sio'dan 'kanser' iddialarına yanıt!

Süper Lig ekibi , Gençlerbirliği ve Konyaspor ile oynanan maçın ardından sağlık sorunları yaşayan Fransız futbolcu Giovanni Sio'ya yapılan kan testi sonucunda, Sio'nun değerlerinde normal olmayan bulgulara rastlandığını açıklamıştı. Yapılan haberlerin ardından sosyal medyada Sio'nun kanser olduğuna dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Sio, söz konusu iddialar hakkında ilk kez açıklama yaparak, kanser olmadığını vurguladı.

Gençlerbirliği forması giyen Giovanni Sio, 'kanser' iddialarıyla gündemede... Sio'ya sağlık durumunda yaşanan problemler sonucunda yapılan kan testinin sonuçlarında normal olmayan bulgulara rastlanmıştı. Söz konusu durum ise, Sio'nun kanser olduğu söylentilerinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Söz konusu iddialar hakkında açıklama yapan 31 yaşındaki Sio, kanser olmadığını, astım rahatsızlıüı olduğunu ve 1 ay dinlendikten sonra antrenmanlara geri döneceğini açıkladı. 

Sio'nun söz konusu iddialar ve sağlık durumu hakkındaki açıklamaları şu şekilde:

"BENİM BİR AİLEM OLDUĞUNU BİLİN"

"Öncelikle herkesin benim bir ailemin olduğunu bilmesini istiyorum. Türkiye benim ikinci vatanım iki yıldır buradayım hem Ankara'yı hem de Türkiye'yi çok seviyorum. Hakkımda yapılan yorumları üzülerek takip ettim. Bu durum ve sosyal medyada kansermişim gibi yapılan paylaşımlar hem beni hem de ailemi çok üzüyor. Bilinmesini isterim ki ben buraya futbol oynamak için geldim ve iki yıldır Gençlerbirliği forması giyiyorum.

"KANSER DEĞİLİM, ASTIM HASTASIYIM"

Kan değerlerimle alakalı sonuçlardan sonra kanser olduğum iddia edildi. Kesinlikle böyle bir şey yok. Çocukluğumdan beri astım rahatsızlığım var. Oynadığım tüm kulüplerde de bu durum vardı ve sorun yaşamadım. Süper Lig'deki yoğun fikstürden dolayı yorgun hissettim ve doktorlara başvurdum. Hem özel doktorlar hem de kulüp doktorları astım olduğum için çok yorulduğumu ve bir ay boyunca dinlenmem gerektiğini söylediler.

Bu aşamada antrenman yapmak ve sahada olup takıma yardımcı olmak istiyorum. Doktorlar bir ay dinlenmemin çok daha iyi olacağını ifade etti. Bu yüzden bir ay dinlendikten sonra takımla antrenmanlara başlayacağım. Gençlerbirliği'ni kümede tutmak için gollerimi atacağım."

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber