Ameliyatsız genital estetik mümkün! Genital estetikte lazer ve PRP yöntemine dair her şey

KOLLAJEN EKSİKLİĞİNE BAĞLI ESNEME GELİŞEBİLİR

Hiç doğum yapmamış kadınlarda da kollajen yapısının özelliğine bağlı olarak vajinada bollaşma ve gevşeme yaşanabileceğini dile getiren Gencer, “Fazla sayıda doğum yapmış olmak, iri bebek doğurmak, doğum eyleminin normalden çok uzun sürmesi, müdahaleli doğum geçiren hastalarımız vajinal yapılarının hem görsel olarak hem de cinsellik sırasında çok genişlediğini ifade ederler. Cinsel birliktelik dışında günlük aktiviteler sırasında vajinadan hava kaçması hissettiklerini veya gaz çıkarmış gibi sesler geldiğini ve bu durumdan çok rahatsız olduklarını söylerler. Bu şikayetler ile gelen hastalarımıza sıklıkla vajinoplasti yaparız. Vajina daraltma, gençleştirme, sıkılaştırma, vajinoplasti adı altında yaptığımız bu ameliyatlarda öncelikle kötü travmatik doğum öyküsü olan kadınların ileri derece genişlemiş ve deforme olmuş vajinal yapılarının yeniden eski hale gelmesi sağlanır.” diye konuştu.

Vajina daraltma ameliyatlarının lokal veya genel anestezi ile yapılan ameliyatlar olduğunu aktaran Gencer, ameliyat sonrası bir kaç saat dinlendikten sonra hastalarımız günlük aktivitelerine devam edebilir. İyileşme süresi 4 ila 6 haftadır. Tamamen vücutta emilen ürünler kullanıldığı için dikiş almaya gerek olmadığını dile getirdi.

Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte güncel fiyatlar Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu Malatya'da deprem oldu