Ameliyatsız genital estetik mümkün! Genital estetikte lazer ve PRP yöntemine dair her şey

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Işıl Gencer, genital estetik düşünen kişilere ameliyatsız genital estetik yöntemlerinden lazer ve genital PRP tercih edebileceklerini söyledi. İşte ameliyatsız estetik yöntemlerine dair her şey…

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Işıl Gencer, kadınların vajina yapısında meydana gelen kalıcı hasarlar vajinal genişleme ve gevşemelerin nedenleri ve tedavileri hakkında açıklama yaptı. Gencer, bu durumun zaman içinde kişinin kendine olan güvenin azalmasına bağlı psikolojik sorunlara da yol açabileceği hakkında uyarılarda bulundu.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"