Gençliğim Eyvan 1.bölüm izle! Gençliğim 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin Gençliğim Eyvah'ı konusu nedir?

Gençliğim Eyvan 1.bölüm izle! ATV ekranlarında bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor. Pazartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyecek dizinin oyuncu kadrosunda ise usta isimler var. ATV'nin Gençliğim Eyvah'ının konusu nedir? Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen'in de yer alacağı Gençliğim Eyvah dizisinin 1.bölüm izleme linki ve 2.bölüm fragmanı haberimizde...

Gençliğim Eyvah 1.bölüm izle! ATV ekranlarında bu akşam başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda usta isimlerin yanısıra genç oyuncular da göze çarpıyor. Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen de bu diziyle bir araya gelecek. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Gençliğim Eyvah 1.bölüm izleme linki ve 2.bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

GENÇLİĞİM EYVAH 1.BÖLÜM CANLI ATV İZLEMEK İÇİN TIKALYINIZ

GENÇLİĞİM EYVAH 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah dizisinin 2.bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizde bulabilirsiniz.

GENÇLİĞİM EYVAH KONUSU

Arif ve Zekeriya, iki rakip kebapçıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan'ın gelişi; ikisinin de hayatlarını altüst eder. Çavi, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif, yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli rakip, iş birliği yapmak zorunda kalır. Zola, mahallenin en güzel kızı Azra'ya aşık olur. Ancak Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mı?

BAHAR SÜER KİMDİR?

Bahar Süer, 13 Şubat 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur.

"Ve Medeia Ve Mediha Ve Zehra" oyunuyla 2012 Arda Kanpolat En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. İlk oyunculuk deneyimini Nezahat karakterini canlandırdığı Avrupa Avrupa dizisi ile yaşayan Bahar Süer, ardından Seksenler ve Ben Onu Çok Sevdim dizilerinde rol almıştır. Bahar Süer on olarak, TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde Mücella karakterine hayat vermiştir. Bahar Süer, 1.67 metre boyunda, 57 kilo ve Kova burcudur.

Bahar Süer'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Şampiyon (Mücella) (TV Dizisi)
2017 – Yeni Gelin (Nazgül) (TV Dizisi)
2017 – Yaşamak Güzel Şey (Sinema Filmi)
2014-2016 – Seksenler (Emel) (TV Dizisi)
2013 – Avrupa Avrupa (Nezahat) (TV Dizisi)

GENÇLİĞİM EYVAH SUZAN KARAKTERİ HAKKINDA

Arif Usta'nın ilk göz ağrısı. Sevdiği adamı kaçırıp ailesine içgüveysi damat yapan çılgın aşık. Elinin de dilinin de ayarı yok. Veysi onun için dünyanın en yakışıklı kocası. Çocuk meselesine kafayı büyük takmış durumda. Şifacılar, falcılar, güç ve kuvvet macunları, bitkisel otlar ilgi alanı. Kocası Veysi, Suzan'ın kobay faresi gibi. Bütün şifayı Veysi'de deniyor. Doğacak bebeklerinin her iki aile arasındaki buzları eriteceğini düşünüyor.

ERDEM KAYNARCA KİMDİR?

Arzu Tramvayı, En Kötü İş, Luna Park Oyunları, Bahar Noktası, Trendeki Yabancı, Gövde Gösterisi, Kadınlar Devleti, Romeo & Juliet, Merhaba, Martı, Performansçı gibi tiyatro oyunlarında yer alan Erdem Kaynarca'nın ilk dizi deneyimi Kalp Atışı'dır. Emanet filmiyle de ilk kez beyaz perdede izleyici ile buluşan Erdem Kaynarca son olarak FOX Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Dündar karakterine hayat vermiştir. Erdem Kaynarca 1.82 metre boyunda ve 76kilodur.

Erdem Kaynarca'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Yasak Elma (Dündar) (TV Dizisi)
2018 – Bir Deli Rüzgar (Tunahan) (TV Dizisi)
2017 – Kalp Atışı (Mehmet) (TV Dizisi)
2016 – Emanet (Sinema Filmi)

GENÇLİĞİM EYVAH ÇAVİ BOZOĞLU KARAKTERİ HAKKINDA

Zekeriya Usta'nın yıllar sonra ortaya çıkan sürpriz yumurtası. Kumar borcu yüzünden İtalya'dan Türkiye'ye kaçıyor. Elinde eski bir resimle babasını arıyor. Çavi'nin Türkiye'ye gelişi bütün kıyametlerin başlangıcı. Tembel, kumarbaz bir serseri. Çocukluk arkadaşı Zola'nın baş belası. Hayatta kalabilmek için mecburen Arif'in dükkanında garsonluk yapıyor. Babası Zekeriya'nın aksine tam bir çakal. Azra'nın Ahmet'i yatakta bastığı Leyla'ya aşık olacak.

Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Valilikten kuvvetli yağış uyarısı geldi! Bakan Bayraktar tarih verip duyurdu: Karadeniz'de petrol müjdesi!
Sonraki Haber