Gençliğim Eyvah 5. bölüm izle

Gençliğim Eyvah 5. bölüm izle! Gençliğim Eyvah 5. son bölüm izle linki 3 Temmuz 2020 tarihinde ATV'de.

Gençliğim Eyvah 5. bölüm izle linki 13 Temmuz 2020 Pazartesi akşamında ATV’de. Başrollerinde Cengiz Bozkurt ile Levent Ülgen’in oynadığı Gençliğim Eyvah dizisinin 5. son bölümü 13 Temmuz’da saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak. Medya şirketlerinden Süreç Film imzalı Gençliğim Eyvah 5. bölüm izle halinde ATV internet sitesi üzerinden izlenebilecek.

GENÇLİĞİM EYVAH 5. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet’in evindeki tüm erkekler sonunda Hacer tarafından sokağa atılmıştır. Dışarıda da başlarına gelmeyen hiçbir şey kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlayıp adapte olmaya çalışırken Arif’te vahşi doğa kuralları doğrultusunda hareket eder. Suzan’da kaynanası Nuriye ile geçinememektedir.

Veysi de annesi ile Suzan arasında kalmıştır. İkisine de bir türlü yaranamaz. Hacer ve Nuriye birbirleriyle rekabete girerken aile içinde de dengeler alt üst olmuştur. Arif ile Zekeriya’da bu işe el atmak istemektedir. Zola ile Azra arasında olup bitenleri yakından takip eden Ahmet de yeni bir hamle hazırlığına girmiştir.

GENÇLİĞİM EYVAH 5. BÖLÜM İZLE

ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Meteoroloji'den 6 il için sarı kodlu uyarı! Şaşırtan artış! Türkiye turizmde Fransa’yı geçecek
Sonraki Haber