Genç kız Serenay Sarıkaya, Meryem Uzerli ve Hazal Kaya'nın taklidi ile kırdı geçirdi!

Cansu Karaca geçtiğimiz günlerde yaptığı Serenay Sarıkaya taklidi ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Genç kız bu kez Serenay Sarıkaya, Meryem Uzerli ve Hazal Kaya'yı harmanlayıp tuvalet kağıdı alışverişi yaptırdı.

This browser does not support the video element.

Komedyen İbrahim Türker'in Youtube kanalında yayınladığı "Anlatan Adam" programında yaptığı Serenay Sarıkaya taklidi çok sevilen Cansu Karaca bu kez üç ünlü ismi harmanlayıp bir skeç hazırladı.

Serenay Sarıkaya'nın Mira, Hazal Kaya'nın Feriha ve Meryem Uzerli'nin Hürrem Sultan rollerini bir araya getirip üç karakteri bir markete sokan genç kız, tuvalet kağıdı alışverişi yaptırarak sosyal medyadaki izleyicilerinden tam puan aldı.

Anlatan Adam'ın "Kolay mı, Zor mu" adlı yarışmasına katılan Cansu Karaca, yaptığı Serenay Sarıkaya taklidi izleyenleri şaşkına çevirmişti. Bu kez Serenay Sarıkaya, Hazal Kaya ve Meryem Uzerli'yi bir araya getirip, üç karaktere bir markette 'tuvalet kağıdı' alışverişi yaptırdı.

İşte sosyal medyada çok konuşulan video...

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle